Geaccrediteerd voor pedicures

Studiereis Porto

 

Onze studiereis naar Porto is speciaal georganiseerd voor (medisch) pedicures. Deze reis biedt een unieke gelegenheid om zowel professioneel te groeien als samen te werken met andere zorgprofessionals. Accreditatie voor deze reis is aangevraagd.

Tijdens deze studiereis staan er diverse activiteiten op het programma die de professionele ontwikkeling en samenwerking met anderen bevorderen. Enkele hoogtepunten van het programma:

  • Bezoek aan de ZSM Orthopedie fabriek: We hebben een exclusieve rondleiding geregeld door de ZSM Orthopedie fabriek. Dit bezoek biedt de mogelijkheid om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van orthopedische productie te ontdekken. Het zal het inzicht vergroten in de technologieën en processen die relevant zijn voor het werk als pedicures ten behoeve van de multidisciplinaire samenwerking.
  • Lezingen door Zadik Surup over orthopedische schoenmakerij: Tijdens deze reis hebben we de eer om Zadik Surup, een gerenommeerde expert op het gebied van orthopedische schoenmakerij, uit te nodigen voor een inspirerende lezing. Zijn kennis en ervaring zullen het inzicht verschaffen in de laatste ontwikkelingen en technieken op dit vakgebied.
  • Bezoek aan het Museu do Calçado: Als aanvulling op ons programma hebben we een excursie gepland naar het Museu do Calçado. Dit museum biedt een unieke kans om de rijke geschiedenis en evolutie van de schoenenindustrie te verkennen. Jullie zullen getuige zijn van de ambachtelijke vaardigheden, innovaties en artistieke expressie die bijdragen aan de ontwikkeling van schoenen. Dit bezoek zal jullie inspireren en nieuwe perspectieven bieden op het gebied van schoeisel, wat een waardevolle aanvulling is op jullie expertise als pedicures.
  • Gelukswandeling met oefeningen uit de geluksdriehoek©: We organiseren een bijzondere gelukswandeling. Tijdens deze wandeling zullen we verschillende oefeningen uit de geluksdriehoek voltooien, een benadering die gericht is op het vergroten van het welzijn en bewustzijn. Deze activiteit zal helpen om persoonlijke groei te ervaren en de positieve mindset te versterken. Tevens creëren we een bewustwording op eigen houding en gedrag en leert men een betere balans tussen werk en privé te creëren.

Deze studiereis naar Porto belooft een waardevolle ervaring te worden, waarbij de deelnemers de kans krijgen om zowel de professionele vaardigheden verder te ontwikkelen als het netwerk uit te breiden door samen te werken met andere professionals.

 

©https://geluksdriehoek.be/

  • banner/Banner onderaan 1.png
  • banner/Banner onderaan 2.png
  • banner/Banner onderaan 3.png