Geaccrediteerd voor pedicures

Mijn Werk met een Gouden Randje

29 oktober - Van der Valk Heerlen

Voor Brigitte en Hermine, in samenwerking met Anouk, het 5e congres. Dit congres is vooral met gevoel georganiseerd en dat wat er in onze praktijk gebeurt. Dat we het dit jaar over ouder worden en geriatrie wilde hebben was al snel duidelijk. Op zoek naar interessante sprekers en mensen die ons echt iets kunnen vertellen en ons iets kunnen leren over geriatrie bracht ons bij Prof. hoogleraar Jos Schols die ons in contact bracht met andere deskundigen.

Wij willen jullie een congres met verdieping in de verschillende materies aanbieden met enthousiaste sprekers die hun werk met een gouden randje ervaren. En dat is wat wij als Pedicures in ons werk ook ervaren.

Onze dagvoorzitter is huisarts op een Zorgplein. Ze is moeder en werkende vrouw, dat heeft een gouden randje. Margreet van Putten zal op het congres voor de laatste keer spreken, als dat geen gouden randje verdient! Wij maken kennis met Revalidatiearts Emile Janssen die ons kennis laat maken met EDS en de voet-gerelateerde klachten. Michael van Wersch van Gera en Ron Sleegers van de MUMC voetenpoli geven weer een inkijk in hun werk met een gouden randje. Over onze benaderbare en enthousiaste sprekers en hun passievolle lezing ervaar je meer in de volgende nieuwsbrieven.

Klik hier om je in te schrijven voor het congres of hier om het volledige programma te zien.

 

  • banner/Banner onderaan 1.png
  • banner/Banner onderaan 2.png
  • banner/Banner onderaan 3.png